Att satsa på marknadsföringen är en nödvändighet som företagare idag. Den stora fördelen med marketing automation är att du som företagare kommer att spara mycket tid. Du automatiserar både sms, nyhetsbrev och sociala medier och kan individualisera alla utskick.

Det tar tid att bygga upp ett varumärke och en god kundrelation. För att utveckla företaget måste du ha en lönsam försäljning. Du måste bli synlig och intressant för din kundgrupp. Med Rules verktyg för marknadsföring kommer du både kunna synkronisera alla plattformar och utskick, men också skapa unika erbjudanden för dina kunder utifrån deras köpvanor. Med rätt verktyg kan en person skapa lika effektiv marknadsföring som ett helt team, för det sköts automatiskt och utgår från senaste tekniken. Testa marketing automation med Rules verktyg alldeles gratis och öka försäljningen och dina leads.

Fördelar med marketing automation

Marknadsföring har alltid varit viktigt för företag, men aldrig så väsentligt som idag. Du måste hitta din målgrupp, finnas på olika plattformar och skapa intressanta nyhetsbrev. Samtidigt så kan alla klara av det, särskilt när mycket kan göras per automatik. Så fort en person skriver upp sig för ditt nyhetsbrev skickas det första nyhetsbrevet ut. Helt automatiskt. Vill du kan du individualisera det första brevet så att det alltid följer med erbjudanden utifrån kundens tidigare inköp eller intressen. Du kan också lätt skapa sms-kampanjer och se till att rätt målgrupp får sms:et i rätt ögonblick.

För att få nöjda kunder är det också smart att alltid ha intressanta erbjudanden i dina nyhetsbrev. Du säljer sportartiklar. Om en kund brukar köpa sportskor till barn är det bättre att du skickar erbjudanden på barnskor än att du försöker få dem att köpa badmintonracket för vuxna. Med marketing automation sker sådant automatiskt. Du behöver inte skriva personliga brev eller ens tänka på vad en kund kan tänkas gilla. För att maxa marknadsföring än mer kan det vara smart att hitta en influencer som kan promota ditt företag. Eftersom även mindre företag verkar på en global marknad idag blir marknadsföring och att bygga varumärke väldigt viktigt.