Alla företag måste regelbundet beställa kontorsmaterial för att klara av leveranser och kommunikationen med kunder och leverantörer. Som du vet är det smidigaste sättet att beställa detta online, såsom kuvert, bläckpatroner och dylikt. Vad är fördelen med e-handel för verksamheter?

Tänk dig allt som en verksamhet måste köpa in: diskmedel, bläck, papper, tvål och inte minst kuvert. Kuvert är dessutom viktiga att köpa så att de passar företaget och det som ska skickas. Välj olika typer av kuvert online hos Kuvert Sverige så är du säker på att få en varierad mix för dina kontorsbehov.

 

Allt går snabbare online

Att köpa saker till kontoret i butik tar betydligt längre tid. Dels behöver du någon som tar sig an uppdraget och ger sig ut i myllret och letar upp sakerna och dels behöver du betala direkt. Genom att handla allt på samma ställe online sparar du både pengar genom att du kan handla på faktura men du slipper också ta upp din eller någon annans tid. Om du handlar på samma ställe hela tiden kan du dessutom få rabatterat pris till slut.

 

Spara papper

Tänk miljövänligt när du handlar kontorsmaterial. Det finns ingen anledning att överköpa sig eller handla saker som inte kommer till användning. Försök att spara på pappersanvändningen och välj miljövänliga material för att stärka företagets miljöpolicy. Allt fler företag vidtar åtgärder för att inte göra ett så stort klimatavtryck, något som kunderna uppskattar också. Enligt Svenskt Näringsliv ligger företagen i framkant:

 

– Svenska företag ligger i framkant i klimatarbetet. Det svenska näringslivet har länge arbetat brett med miljöfrågor, bland annat genom energi- och resurseffektivisering.