”Allt handlar om kontakter” brukar det heta. Eller? Ja, man brukar säga så i alla fall. När det kommer till att namedroppa namn man har på sin kontaktlista, bjuda in intressanta människor till en bjudning eller när man ska söka jobb är det bra att ha rätt kontakter. Det skapar stora fördelar och det blir avsevärt mycket enklare att få igenom saker och få saker att hända. Men, när det kommer till att locka människor att komma till ett event, eller liknande behöver du inte känna folk. Det finns mängder av företag som man kan gå genom för att få just den där personen man vill ha. Steffo till exempel är en stor Tv-personlighet du kan hyra om du är intresserad av en spännande och bra moderator med kunskap av journalistlivet och har en kärlek till god mat och cigarrer.

En Måns eller Betnér

Det blir lite som ole, dole, doff när det kommer till att välja vem man vill ha som exempelvis ska underhålla på en företagsfest. Om Steffo inte är rätt kan man leta här efter någon bra som kanske har en vackrare stämma eller rappare tunga. Det blir bara vanligare och vanligare att kända personligheter eller människor med spetskompetens ställer upp på att hålla i föreläsningar, underhålla eller vara moderator. Vilket är fantastiskt.

Att få tillgång till att boka in en konstnär, politiker eller skådespelare till en föreläsning kan göra så motivationen höjs och eleverna presterar bättre. Samtidigt som den personen lyfts upp. Men det gäller att veta vem den rätta personen är så det inte blir fel. Ofta har man en klar bild på vem det är man vill anlita. Annars finns det med största sannolikhet hjälp att få även där. Tänk på vad det är du vill få ut av kvällen eller föreläsningen och vad personen ska stå för. Det är ofta en bra början.