Det finns en stor mängd framgångsrika företag runt om i världen, och de alla har en spännande historia att berätta och de började alla smått. Och det finns också en hel del framgångssagor som korsar varandras vägar och hjälper varandra att växa på olika sätt!

Om du skulle gå in i ett rum och fråga någon där om de skulle kunna tänkas ge dig ett exempel på ett framgångsrikt företag, då kan du med största möjliga sannolikhet förutsäga att den tillfrågade personen kommer att ge dig svaret Apple. Apple är ett av världens mest framgångsrika företag och profilen Steve Jobs som tyvärr gick bort härom året till följd av en aggressiv form av cancer i bukspottskörteln satte verkligen företaget på kartan över hela världen. Vart du än går kan du se en människa med en iPhone, en Macbook eller kanske en iPod. De är överallt och deras stilrena estetik är utmärkande. Om du är ett riktigt Apple-fan kan du få reda på om du gör det här quizet.

Men det finns en annan marknad som också är stor, som uppkommit som följd av alla dessa fantastiska Apple-produkter. Och det är marknaden för tillbehör. I dag tillverkas och säljs det stora mängder av iPhone 5 skal i vårt land, och givetvis finns det företag som specialiserat sig på att erbjuda ett stort utbud av dessa till ett lågt pris. Företaget vi pratar om är Fyndiq, och de är också en riktig framgångshistoria när man ser på det. På sajten Fyndiq.org kan man läsa om hur företaget växte fram ur något så osannolikt som ett lite för stort lager med bambuvaser, och hur det gått till att bli en av de största e-handelsportalerna någonsin. Snacka om att det finns saker att bli imponerad av där.