Att ha ett bra nätverk är som vi alla vet en väldigt viktig del av livet. Att ha bra vänner som gör en glad och att ha en bra relation till människor jobbmässigt. Både kollegor som alla andra man någonsin kan tänkas komma i kontakt med. Allt från gamla kollegor till kommande till samarbetspartner och kunder. Utan ett bra nätverk rasar det mesta.

Något som är på väg att blomma ut i Sverige är events för företag. Visst har det alltid varit poppis att stå på en mässa och representera sig själv, eller bjuda in till fredagsmingel på kontoret, men det är först nu många börjar förstå vikten av det. För att göra det så bra som möjligt kan man till exempel:

  • Fixa reklamballonger online. Inte bara är det en väldigt bra gåva till folk, i synnerhet barn, utan du exponerar enkelt och effektivt ditt företags namn och logga för samtliga besökare på ert event, och för dem som sen ser ballongerna folk tar med sig där ifrån.
  • Välj en bra plats. Om ert kontor är optimalt, ha det där, men tänk på att det ska vara lätt för besökarna att ta sig dit och det ska vara en trevlig miljö att vistas i. Ett populärt ställe är till exempel Kulturhuset i Stockholm.
  • Om det behövs, tveka inte på att hyra in personal för servering, vägvisning och övriga frågor. Det gör väldigt mycket, och du kan själv slappna av.

Glöm inte heller att eventet ska ha samma anda som ditt företag, så länge den har det kommer det med säkerhet bli succé.