Att bedriva en näthandel i en tid när e-handeln växer och utvecklas så det knakar är spännande och bjuder in till en massa stimulerande tankar om expansion. Men får din näthandel plats att växa? Som näthandlare, eller e-handlare, är du medveten om hur viktigt det är att ditt lager växer i takt med din verksamhet.

På www.rmslager.se känner man till de utmaningar som näthandlare har när det kommer till att få sitt lager att växa i takt med handeln. Hos dem kan man köpa både begagnat och nytt när det kommer till lagerinredning; hyllställ, pallställ och entresol för att optimera din yta i lagret. Väx i ditt lager, och låt inte lagret bli för trångt för din verksamhet.

Lagerinredning som kan växa

Som entreprenör är det sista du vill att ditt lager ska bli en flaskhals i din verksamhet. Stora jättar och växande butiker och återförsäljare är väl medvetna om detta. Ett exempel på en växande verksamhet som bygger lager att kunna växa i är EAB som du kan läsa mer om här. Några som fått se den negativa sidan av lager är H&M som har ett svällande varulager. De säljer helt enkelt för lite, tredje året i rad. En sund och välmående handel har ett varulager med ordentlig ruljangs, där ordrarna åker in och ut.

I Bromma bygger man en gigantisk lagerbyggnad som ska samla en rad e-handelsverksamheter. Än så länge står lagerlokalen utan några framtida hyresgäster, men eftersom konsumentera av näthandeln oftast bor i Stockholmsområdet är det klokt att placera sitt lager där. Det betyder ju snabba leveranser till Stockholmskunderna. Med stora ytor och högt i tak kan du bygga många våningar och hyllor där du kan lagra dina varor. På så sätt blir ditt lager motorn i din verksamhet, inte någon flaskhals som bromsar din verksamhet.